Részvétel a nyereményjátékon - Rehab Country kapuskesztyű

Részvétel

A megjegyzés beírása / megváltoztatása 2021. június 8. keddtől 2021. június 14. hétfőig lehetséges a KEEPERsport Instagram-fiókján.
Az ajándékozáson való érvényes részvételhez többek között a @keepersport és a @rehabgk Instagram-fiókjának követése, valamint a verseny imázsának megtervezése a tervek szerint.
A kívánt kesztyű jelzőjét vagy országának nevét és a kívánt kesztyűméretet kommentálni kell.

A Rehab Country Glove kollekció 3 kesztyűmodelljét kisorsoljuk az összes helyes bejegyzés között.

A nyeremény meghatározása
A nyeremény nem ruházható át másokra. 3 nyertest véletlenszerűen kiválasztunk és értesítünk. A nyerteseket 2021. június 14-én, hétfőn határozzák meg. Az anyagi nyeremények készpénzben történő kifizetése nem lehetséges. A  döntés végleges.

A nyertest közvetlenül az Instagram-on értesítik, és a kapcsolatfelvételtől számított négy héten belül kapcsolatba kell lépnie velünk, különben a nyeremény elvész.

Amennyiben a résztvevők bármilyen problémája miatt nem lehet értesíteni a nyerteseket, a KEEPERsport fenntartja a jogot, hogy visszavonja a nyereményt és átadja egy másik játékosnak.

A szervező, a KEEPERsport GmbH garantálja, hogy az adatokat csak belső célokra használják fel. Ez nem kerül továbbításra harmadik feleknek.

 

Hier geht es zum Rehab Country Gloves Giveaway