LEGYÉL KEEPERSPORT COMMUNITY KEEPER!

Ez az esélyed! A KEEPERsport Community KEEPER 2018 -at keressük ! 
Valószínűleg azt gondolod, Mi a KEEPERsport Közösségi KEEPER? Mit kell tennem? Mit szerezhetek itt ? Ne aggódj ezeken a kérdéseken, mindannyira válaszolunk ezen az oldalon. Először nézd meg a videót, majd elmagyarázzuk, hogyan nyerhetsz nagy nyereményeket!

MI A KEEPERSPORT KÖZÖSSÉGI KEEPER?

MIT KELL TENNED?

Az egyetlen dolog, amit meg kell tenned, hogy rögzíts egy videót arról, hogy mi a véleményed/javaslatod a KEEPERsport termékekről . Hossza legalább 10 másodperc legyen, és tedd láthatóvá a képen a KEEPERsport termékét. Ez a két dolog (Te és a termék) kell a kliphez. Egyébként a kreativitás nem ismer határokat! Így teljesen leengedhet a gőzt. ;) 
Ezután a kész videódat a következő 3 platform egyikére töltsd fel:
• - Facebook
• - Instagram 
• - Youtube
A legfontosabb dolog: mindig használd a #KeepItAll hashtaget a videó leírásában . Biztosítjuk, hogy a klipünk biztonságosan megérkezzen a szerkesztőségünkbe. Mindig használd a #KeepItAll hashtaget az Instagramon és a Youtube-on, és jelölj be minket.

MIT NYERSZ?

A KEEPERsport Community KEEPER 2018-ban a legjobb dolog, hogy minden résztvevő nyer . Mint egy kis „támogatás”-ként adunk minden résztvevőnek olyan kódot, amely lehetővé teszi, hogy 50% engedménnyel rendelhessen bármilyen KEEPERsport- terméket! (érvényes 2015.06.15-ig) 
De ez nem minden! Profi és amatőr kapusaink speciálisan összeállított szerkesztői csapata kiválasztja a három legígéretesebb és meggyőzőbb videót. Az első három játékos a következő díjakat nyeri:
1. hely: 3 pár KS Varan5, beleértve a feliratozást
2. hely: 2 pár KS Varan5 felirattal
3. hely: 1 pár KS Varan5 felirattal
A tortán a hab: a három győztes a KEEPERmagazin következő számában egy teljes oldalt fog kapni, és a KEEPERsport Community KEEPER 2018 címet viseli! 
Szóval mire vársz? Töltsd fel videóidat, és légy KEEPERsport Közösség KEEPER 2018 a KEEPERsport arca!