• UnPadded

  Eagle Line

  UnPadded

  A kettős szövet feldolgozása a neuralgikus kopás területen, a térden duplán varrott.

 • FoamPads

  Panther Line

  FoamPads

  "FoamPads" szivacsozott  betétek felülvizsgált és célszerű Ks-párnázattal a csípő és a térd optimális védelmi funkciójával. "FibreSkin anyag" next- kifejezetten a rugalmasságot segíti, a kapus fit optimalizált szabással,az oldalirányú flex anyagok, betétek jól kezelik a nedvességet.

 • RobustPads

  Spider Line

  RobustPads

  Új "RobustPads" betétek a csípőn és a térden. Ez  optikailag kevésbé feltűnő, ezért stílusosan fekete, közel nincs kopás és ezért hosszú az élettartama ennek a terméknek - még különösen műfüvesen is! A "kopásálló réteg" egy anatómiai párnázás : kényelmes,  teljes körű védelmet ad az érzékeny területeken a kapusnak. "FibreSkin anyag" mellett a speciálisan kifejlesztett a rugalmasság, a kapus fit optimalizált oldalirányú flex anyagokkal kombinált

 • PowerPads

  Tiger Line

  PowerPads

  A Tiger kollekció a legjobb védelmet biztosítja kemény, fagyott talajon, vagy teremben. Csípő és térd ideális biztonságban! A vastag, speciálisan megtervezett védőbetétek sérülés- és fájdalommentes edzéseket tesznek lehetővé, még a legrosszabb talajon is.  Ha ezt a nadrágot viseled, elfelejtheted a térdvédőket! A beépített textil-flex zónák  az ágyékon és a térdnél kényelmet biztosítanak.

Die neue Annualskin Kollektion

Az újonnan tervezett : "ANNUALskin"sorozat megérkezett. A rendkívül  sikeres # KeepItAll kollekcióba  integrált  tervezése során ismételten további  a javulás, és meg tudja győzni nem csupán a professzionális megjelenéssel, hanem a  minőséggel is.

A mottónk #KeeptItAll  szublimációval.      

A mi új  technológiai innovációnk, mint a leginnovatívabb textilanyagok és szabásminták feldolgozása a kritikus területeken, mint például a karok és a váll területén,ezért  a robusztusság és a szellőzés ismét javult minden kapusfelsőnknél

A nadrágok  új, kissé eltérő szabással készülnek.. A további anatómiailag elhelyezett Mesh zónák és védőbetétek a legmagasabb minőségű és finom textillel együtt rendkívül kényelmesek.