#BETHEDIFFERENCE

"ACE15" - az újonnan tervezett kapus kesztyű  új stílusban az adidas-Promociós Partnereivel:  Manuel Neuer, Kevin Trapp, Marc-André ter Stegen, Petr Čech és Iker Casillas a 2015 / 16 –os szezonban ! Hatalmas technológiai haladás , tökéletesen sikeres és stílusos design.

Info: Az első ACE-modellek már megérkeztek hozzánk,  a többi hamarosan jön

Order Now!

Punching Zone

ÖKLÖZŐ ZÓNA

Öklöző zóna: Az „öklöző zóna"  újonnan tervezett, rendkívül rugalmas, a  kézfej területén finom gumi rátét. .Felhasználása a latex mellőzésével, mivel  túl sok energiát  veszített az öklözés.  Ehelyett egy nagyon könnyű gumi anyag (csak 5% a teljes súly) van beépítve egy finom profillal. Ez lett kifejlesztve, hogy hatékony és ellenőrzött legyen a hárítás. Egy relatív könnyű konstrukció még  közvetlenebb labda-irányítással. 

Grip zone

grip zone

Tapadózóna:A forradalmi ragasztó hab megoldás, az "Evo Tech Zone" biztosítja a különösen hatékony és erőteljes labdafogást..A figyelemre méltó dolog az, hogy a két borítás  már kombinálva,  a termelés során  zökkenőmentesen egyesített. Így a tökéletes átmenetet a két habközött nem irritálja varrat, vagy göröngy és eígy tökéletes kombinációja a kényelem, a tapadás és tompítás tekintetében. Különösen a ragasztó a hab alatt alkalmazott , négy milliméter vastag csillapítóréteg eredményez tökéletes összhatást.

VISELD EGYÜTT:

Adidas ACE Schuhe