Cserével és reklamációval kapcsolatos információk

Az áruk
14 munkanapon belüli visszaküldésének lehetőségével  gyakorolhatja az elállási jogát. Az időszak mindig azon a napon kezdődik, amikor az árut az ügyfél megkapja.

Amire szükségünk van tőled ehhez
• Kérjük, töltse ki teljesen a csomagolásban található visszavételi bizonylatot, és csatolja az eredeti csomaghoz, amit visszaküld.
• Küldje a csomagot saját költségén az alábbi címre.

Visszatérési költségek Sajnos a visszatérő csomagokat, amelyek postaköltségét az ügyfél nem fizette, nem tudjuk elfogadni. A felmerülő esetleges többletköltségeket az ügyfél állja.

A személyre szabott (feliratozott) , vagy a már használt árukat a visszatérítésből kizárjuk a visszatérítést feltételek szerint.

Visszatérítés
Ha már fizett, az összeg visszatérítésre kerül a kézhezvétel és a fizetési mód szerinti ellenőrzés után.

Közvetlen csere
A cikkek közvetlen cseréje nem lehetséges. Kérjük, csak rendelje meg újra a kívánt terméket.

Panaszok
Azon ritka esetekben, amikor egy termék minőségi okok miatt nem felel meg az elvárásainak, először ellenőriznünk kell, hogy az esetre vonatkozik-e a garancia.
Kérjük, küldjön néhány részletes képet a hibás helyről a probléma pontos leírásával az kovacsl(at)keepersport.hu emailre.
(Ha lehetséges, kérjük, csatolja a számla másolatát vagy az rendelésszámot). Mindenesetre névre, rendelés-számra és legalább egy hozzávetőleges számla dátumra van szükségünk. A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot és tisztázjuk a további eljárást.

Visszaküldési cím:

KEEPERsport Magyarország Kft.

2890 Tata, Pf 40.