Cserével és reklamációval kapcsolatos információk

Állandóan törekszünk arra,hogy a lehető legjobb árakat a lehető legjobb szolgáltatással kössük össze. Ahhoz, hogy cserét zökkenőmentesen tudjuk lebonyolítani, a te segítségedre is szükségünk van.

Eljárási folyamat áruvisszaküldésnél
10 munkanapig lehetőséged van arra,hogy élj a vásárlástól való visszalépési jogoddal, vagy hogy a megrendelt termékeket kicseréld.A határidő mindig az áru megrendelőhöz való megérkeztének a napjával kezdődik.Amire nekünk tőled szükségünk van: Kérlek jelezd mailben ( a visszalépést ill. cserét való indokot is add meg).

A csomagot kérjük felbélyegezni és azt SAJÁT költségre a lent megadott címre küldeni.

Mihelyst a csomag megérkezik hozzánk, elküldjük az új árut. Vásárlástól való visszalépésnél az áru értékét jóváírjuk.

Visszaküldési költségek
A következők érvényesek minden visszaküldésnél ( mindegy, hogy csere vagy visszalépés): azokat a visszaküldött csomagokat,amelyeknek a portóját a vevő nem fizette ki, sajnos nem tudjuk átvenni! Eseti formában létrejött járulékos költségeket a vevőnek felszámítjuk.

 

Csere alól kivételek
Feliratozott, használt és a külön megrendelt termékeket, valamint lábszárvédőket nem lehet visszaküldeni. 


Reklamációk
Ha az a ritka eset fordulna elő, hogy egy termék minőségi okok miatt nem felel meg az elvárásaidnak, akkor először ellenőriznünk kell, hogy az eset garanciálisan fedezve van-e. Ehhez küldjél kérlek néhány fényképet a hibás részről a probléma pontos leírásával a kovacsl(at)keepersport.hu címre  Ha lehetséges mellékeld a számla másolatát, de minden esetben szükségünk van a névre, vevő számára és legalább egy nagyjábóli számlázási dátumra. Amilyen gyorsan csak lehet fel fogjuk veled venni a kapcsolatot és letisztázzuk a további eljárási módot. 


Visszaküldési cím:

KEEPERsport Magyarország Kft.

2890 Tata, Naszályi u. 340