Feladatunk, hogy inspiráljunk benneteket

KOVÁCS LORÁND

T: 06 20 37 99 200
Mkovacsl@keepersport.hu

Változások a Covid-19 miatt

A jelenlegi helyzet miatt ügyfélszolgálati munkatársaink kénytelenek csökkentett munkaidőben és otthonról dolgozni. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfélszolgálatunkon minden a szokott sebességgel és profizmussal folytatódjon, de esetenként előfordulhat, hogy kérdések megválaszolása, visszáruk és visszatérítések feldolgozása lassabban történik majd. Ezért kérjük megértéseteket.

Arra törekszünk, hogy téged a legjobb és legújabb felszerelésekkel lássunk el, mindenre kiterjedőeen informáljunk, és személyre szólóan adjunk tanácsot. Szeretnénk neked továbbadni a szaktudásunkat, amit mi a saját futballtapasztalatunk által tudtunk megszerezni, és amit a profi kapusokkal és csúcsminőségű márkákkal együttműködve kapus területen folyamatosan továbbfejlesztünk!

Ha szükséged van segítségre, egyéni tanácsadást szeretnél vagy egyéb kérdésed lenne, akkor vedd fel egyszerűen a kapcsolatot a vevőszolgálatunkkal. Mindegy, hogy telefonon, skype-on, e-mailen vagy társadalmi médián keresztül, mi szívesen segítünk neked. – A kapcsolatfelvételhez itt találod a címeket:

E-Mail: kovacsl(at)keepersport.hu
Telefon: 06 20 37 99 200