Szállítási idők / Rendelkezésre állás

Változások a koronavírus miatt

Változások a Covid-19 miatt

A jelenlegi helyzet miatt raktárunk kénytelen csökkentett munkaidőben & emberi erőforrással dolgozni. Ez azt jelenti, hogy a csomagokat hétfőtől csütörtökig 9:00 és 13:00 óra között dolgozzák fel és küldik el. Előfordulhat, hogy a csomagok előkészítése és feladása késik. A széles körben elterjedt korlátozások és a megnövekedett forgalom miatt a kézbesítés egy nappal tovább tarthat. Köszönjük a megértésed.

Szállítási információk

Szállítási információk
Ahhoz,hogy az aktuális elérhetőséget megtudd, klikkelj a termék részletező felületén a kívánt méretre. Akkor kapsz egy szállítási információt, amelyet mi egy lámpás rendszerben strukturáltunk:

Azonnal elérhető (zöld)
A termék van raktáron és megrendelhető. ( ld. küldési idők lent)

Rendelhető (sárga) 
A termék nincs raktáron, itt két lehetőség van.

    • A terméket már a szállítóktól utánrendeltük, ebben az esetben látod az ismételt beszerzés dátumát.
    • Ha a termék megrendelhető, akkor a szállítási időről az információt 5-10 napon belül kapod meg.

      FIGYELEM: Az utóbbinál fennáll az a kockázat, hogy a köztes időben a termék a szállítóknál már nincsen készleten, ezt azután a vevőszolgálat közölni fogja veled.

 

Eladva (piros)
A termék a webáruházban már nem vásárolható meg, mivel ez a méret már elfogyott és valószínűleg nem lesz belőle később sem. Amennyiben ezt a méretet feltétlenül meg szeretnéd vásárolni, lehetőséged van arra,hogy a KEEPERsport csapatától megkérdezd, talán még van lehetőségünk valahonnan beszerezni a terméket.

Szállítási idők

A szállítási idő függ a termékek elérhetőségétől (ld. fent), a választott szállítási módtól és attól az országtól, ahova a rendelést küldik. A termék esetleges személyre szabása szintén kihat a szállítási időre. Megpróbáljuk a weblapon árusított összes terméket mindig azonnal raktáron tartani, de ez nekünk csak a termékek 90%-ánál sikerül. Előfordulhat,hogy az egyes méretek átmenetileg nincsenek raktáron vagy el is fogytak. Mi hétfőtől péntekig küldjük az árut.

Rendszerint a csomagokat tőlünk kb. 13:30-kor viszik el. Megpróbálunk minden megrendelést, ami 12 óráig beérkezik hozzánk még aznap elküldeni. (Feliratos termékeket a következő 2. munkanapon.)

A csomag kiszállítási ideje

Ez az az idő, amire a csomagszolgálatnak szüksége van ahhoz,hogy a csomagot kézbesítse. Magyarországon belül GLS-szel munkanapokon általában 24 órán belül kiszállítunk (szombaton, vasárnap és ünnepnapokon nem).

Felirat

A termékek személyre szabása/ feliratozása néhány nappal elhúzhatja a kiszállítást. Habár házon belül végezzük a nyomtatást, mégsem sikerül mindig a feliratozott terméket még aznap elküldenünk. Ez esetben előfordulhat,hogy 1-2 nappal többre van szükségünk ahhoz,hogy a megrendelést el tudjuk küldeni.

INFORMÁCIÓ: Feliratozott terméket nem lehet kicserélni vagy visszaadni.

FIGYELEM: FELIRATOZOTT TERMÉK RENDELÉSE ESETÉN ELŐREUTALÁS SZÜKSÉGES

Részkiszállítás

Ha a kosaradban „raktáron lévő” és „rendelhető” termék is van, lehetőséged van a rendelésed szállításának szétszedésére (részkiszállítás). Ehhez egyszerűen csak aktiváld a kosaradban ezt az opciót és a raktáron lévő árut azonnali küldéssel megkapod, és a a raktáron nem lévőt pedig az áru beérkezte után. Ez az opció költségtérítéses, mivel két csomagküldés keletkezik.

Előre rendelés

Fontos termékekre előrendelést kínálunk, ez azt jelenti, hogy a termék még nincs nálunk raktáron, azonban megadtunk egy konkrét szállítási dátumot, amelyet a kívánt méretre való klikkeléskor megmutatunk.

Az előre megrendelhető termékeket a webáruházban egy speciális PRE-ORDER gombbal láttunk el. Itt is van lehetőséged arra,hogy raktáron lévő termékkel kombinálva felár ellenében aktiváld a szállítás szétválasztását. Amennyiben olyan termékeket szeretnél előre megrendelni ill. lefoglalni, amely még nem található a webáruházban, akkor képj kapcsolatba a KEEPERsport munkatársával. A megrendelést személyesen is elfogadjuk.