A tökéletes tapadáshoz elengedhetetlen a megfelelő kapuskesztyű. Kapusként nincs jobb és szebb, mint a kesztyű tökéletes fogása.
Itt találod szakértői tippjeinket, hogy a legtöbbet hozd ki kapuskesztyűdből,  hogy az ideális tapadást biztosítsa ismételt használat után is!

Step #1 - távolítsd el a fóliát

Különösen az első használat előtt érdemes a tenyerét néhányszor langyos vízzel "öblíteni". Ily módon eltávolítjuk a felesleges szappanmaradékot, amely a latex előállításához szükséges.

Először dörzsöld meg néhányszor az új kapuskesztyű védőfóliáját, hogy légrés keletkezzen a film és a ragasztóhab között. Ezen a ponton könnyedén kitéphetsz egy lyukat.
Miután felöntötted a langyos vizzel, könnyebben eltávolíthatod a fóliát a kesztyűről!

Pflege 1

Step #2 - alapos mosás

A latex különösen sérülékeny anyag. Az optimális tapadási tulajdonságok elérése érdekében az első használat előtt használd a kesztyűtisztítót, és szórd be vele 4-5 alkalommal a kapuskesztyűt.
Dörzsöld a kesztyűtisztítót az egész ragasztóhabra, majd öblítsd le a kesztyűt langyos vízzel.
Miután finoman kinyomkodtad, kapuskesztyűd készen áll a következő lépésre a megfelelő gondozás érdekében.

Pflege 2

Step #3 - hagyjuk megszáradni

Ahhoz, hogy a nedvesség elpárologjon a kapuskesztyűből, a legjobb a Dry Buddy használata.
Fontos, hogy az ujjhegyével akassza fel a kesztyűt, hogy a felesleges víz alul kiszökhessen, és ne gyűljön össze az ujjbegyében. Akaszd kapuskesztyűt a Dry Buddy -ra 12-24 órára - akkor a csúcsmodell tökéletesen használatra kész lesz!

Pflege 3

Step #4 -Távolítsd el a szennyeződést

Minden kapus tudja: intenzív edzések vagy mérkőzések után sok szennyeződés ragadhat a felszínen. A koszos kapuskesztyűre használd újra a kesztyűtisztítót, és ismételd meg a fenti pontokat.

Többszöri permetezés után óvatosan dörzsöld be a kesztyűtisztítót, tisztítsd meg, majd alaposan nyomd ki a kesztyűt. A használattól függően használhatod a KEEPERsport nagyobb vagy a Rehabgk kisebb verzióját.
Akaszd fel a nedves kapuskesztyűt a Dry Buddy -ra, hogy megszáradjon, így ügyelj arra, hogy csúcsmodelljed ne veszítse el optimális tapadását!

Pflege 4

Step #5 -nedves időjárási körülmények

Minden kapus horror forgatókönyve: a labda csúszik a kezed között nedves körülmények között.
Itt is tökéletes megoldást kínálunk !

Használjd a KEEPERsport Aqua Glue ragasztót esőben, tökéletes tapadást biztosítson nedves időjárási körülmények között is.
Használj ujjhegynyit az Aqua Glue -ból, és dörzsöld a kapuskesztyű ujjbegyébe. A víztaszító Aqua Glue óriási mértékben javítja a tapadást esőben, hóban vagy reggeli harmatban, és nem is igényel száradási időt - csak használd, és sétáljon ki az esőbe széles mellkassal.

Fontos: annak érdekében, hogy az aqua ragasztó ne száradjon bele a ragasztóhabba, edzés vagy meccs után tisztítsd meg újra az alapot a kesztyűtisztítóval.

Ps: kattints a képre, ha további információkat szeretnél kapni Aqua ragasztónkról!

Pflege 5

Step #6 - Kopott tenyér

A kapus kesztyűje még apró kopási jelek ellenére sem áll készen a kidobásra. Megfelelő gondossággal a kesztyű  tökéletes lesz az intenzív edzésekhez.

Használd a speciális Glove Glu termékeket az erős tapadás biztosítása érdekében. Itt választhatsz a különböző változatok között.
A MegaGrip kesztyűspray -től a speciális Grip-pálcáig mindenki talál valamit.

Fontos: itt is használat után alaposan tisztítsd meg a kapuskesztyűt a kesztyűtisztítóval. Ehhez ismételd meg a fenti eljárást.

Pflege 4

Step #7 - A helyes tárolás

A kapuskesztyű tökéletes ápolásához nemcsak a kesztyű megfelelő tisztítása, hanem ideális tárolása is fontos. A rend az élet fele!

Emiatt  fejlesztettük ki a KEEPERBAG -et nagy méretben  és a kesztyűtartót, különösen a kapusok igényeiknek megfelelően.
Az UV -fény merevvé, porózussá és törékennyé teszi a latexet. Ez a probléma megelőzhető a két táskával, és megvédi a további zavaró hatásoktól is!

Pflege 6

Step #8 - Rendszeres fertőtlenítés

Különösen a Corona válság idején a rendszeres fertőtlenítés fontos része a kapuskesztyű megfelelő ápolásának.
A legjobb, ha fertőtlenítő spray -t használsz és rendszeresen permetezed vele a csúcsmodellt.

Ha lelkiismeretesen követed ezeket a lépéseket, semmi sem akadályozza a hosszan tartó tapadást!

Pflege 8

A helyes kesztyűtisztítás