A KEEPERnek top-formában kell lennie, hogy nyertesen hagyja a pályát. Ugyanez vonatkozik a kapuskesztyűre is:
A teljes hatékonyság érdekében a kesztyűre a pályán kívül is figyelmet kell fordítani!
 Ezekkel a tippekkel meghosszabbíthatod a kesztyű élettartamát, mely így elérheti a maximális tapadást, és teljes potenciállal rendelkezhet, hogy minden nehéz  csatát megnyerhess.

Tisztítás

A legjobb, ha a tenyerét néhányszor leöblíted langyos vízzel, főleg azelőtt, hogy első alkalommal használod. A latex előállításához szükséges felesleges szappanmaradványokat  ezzel eltávolítod. Csak így érhető el a felület teljes mértékű tapadó-képessége.

Kesztyűtisztító

A latexet érzékeny anyagnak tekintik, és különös gondot igényel. A szennyeződés befolyásolja a tapadási tulajdonságokat, ezért a lehető leggyorsabban el kell távolítani. Ehhez mosd le a kesztyűt meleg vízzel (legfeljebb 40 ° C), majd a KEEPERsport kesztyűtisztítóval, ideális esetben a zuhany alatt.

Nedvesség

A speciális nedves időjárású ragasztóhabokat minden használat előtt egy-két órával meleg vízzel (legfeljebb 40 ° C) öblítsd le. Az adalékanyagok ilyen módon aktiválódnak és garantálják az optimális tapadást nedves állapotban. Fontos az is, hogy a gumi mindig nedves legyen a játék közben annak érdekében, hogy teljes hatékonyságú legyen.

Szárítás

A tisztítás mellett a kesztyűk szárítása is fontos szerepet játszik azok működésében. Az ultraibolya fény a latexet merevvé, porózussá és törékennyé teszi. Óvd a kesztyűt a túlzott napfénytől és a fénycsövektől! A kapus táskák célzott védelmet nyújtanak ezekkel a behatásokkal szemben.

Tapadóhab

Minél lágyabb és finomabb a latex ragasztóhab, annál jobb tapadási tulajdonságai vannak, de annál nagyobb a természetes kopáshatás. Fontos tudni, hogy a latex alapvető funkcionális tulajdonságai megmaradnak, amíg a burkolat teljesen el nem kopik.

Tapadásjavító

A GRIPrebuilder tapadásjavító csodapermet, amelyet tovább fejlesztettünk a piacon korábban elérhető receptúrákhoz képest, jelentősen növeli a kapuskesztyű élettartamát ( kivéve a különösen használt kapus kesztyűt)! Ez a KEEPERsport egyik legjobb terméke, minden típusú kesztyűhöz és időjárási körülményekhez használható!

Ápolási útmutató kapuskesztyűkhöz