Így tisztítsd a kesztyűdet

A KEEPERnek top-formában kell lennie, hogy nyertesen hagyja a pályát. Ugyanez vonatkozik a kapuskesztyűre is:
A teljes hatékonyság érdekében a kesztyűre a pályán kívül is figyelmet kell fordítani! Ezekkel a tippekkel meghosszabbíthatod a kesztyű élettartamát, mely így elérheti a maximális tapadást, és teljes potenciállal rendelkezhet, hogy minden nehéz  csatát megnyerhess.

Tisztítás

A legjobb, ha a tenyerét néhányszor leöblíted langyos vízzel, főleg azelőtt, hogy első alkalommal használod. A latex előállításához szükséges felesleges szappanmaradványokat  ezzel eltávolítod. Csak így érhető el a felület teljes mértékű tapadó-képessége.

Kesztyűtisztító

A latexet érzékeny anyagnak tekintik, és különös gondot igényel. A szennyeződés befolyásolja a tapadási tulajdonságokat, ezért a lehető leggyorsabban el kell távolítani. Ehhez mosd le a kesztyűt meleg vízzel (legfeljebb 40 ° C), majd a KEEPERsport kesztyűtisztítóval, ideális esetben a zuhany alatt.

Makacs szennyeződés

Minden kapus tudja: egy kemény edzés után szennyeződés tapadhat a kesztyűre. Ha a meleg víz és a kesztyűtisztító nem segít a makacs szennyeződések ellen, akkor mikroszálas kendőt ajánlunk. Ez a kifejezett kesztyűtörlő eltávolítja a szennyeződést és megóvja a burkolatot a további károsodásoktól. Figyelem: ne mosd a kapus kesztyűd a mosógépben! A gépi monás drasztikusan lerövidítheti az élettartamot.

 

 

Nedvesség

A speciális nedves időjárású ragasztóhabokat minden használat előtt egy-két órával meleg vízzel (legfeljebb 40 ° C) öblítsd le. Az adalékanyagok ilyen módon aktiválódnak és garantálják az optimális tapadást nedves állapotban. Fontos az is, hogy a gumi mindig nedves legyen a játék közben annak érdekében, hogy teljes hatékonyságú legyen.

 

 

Helyes szárítás

A tisztítás mellett a kesztyű megfelelő szárítása is fontos szerepet játszik. A tisztítás után a legjobb, ha kesztyűt ujjakkal felfelé lógatjuk egy csiptetős vállfáról, így elkerülhetjük, hogy kosz és nedvesség gyűljön össze az ujjakban. Tegyünk egy darab papír vagy anyagod a csiptető és a kesztyű köz, hogy ne sértsük meg. A kapuskesztyű pár órán belül megszárad és ismét használatra kész. Kerüljük a radiátoron szárítást!


Tárolás

A tisztítás mellett a kesztyűk szárítása is fontos szerepet játszik azok működésében. Az ultraibolya fény a latexet merevvé, porózussá és törékennyé teszi. Óvd a kesztyűt a túlzott napfénytől és a fénycsövektől! A kapus táskák célzott védelmet nyújtanak ezekkel a behatásokkal szemben.

Kopott tenyér

Minél lágyabb és finomabb a kesztyű tenyere, annál jobbak a fogási tulajdonságai, de annál nagyobb a természetes kopáshatás. Még akkor is, ha a kapuskesztyű néhány meccs után kis kopásnyomokat mutat, akkor ezeket az edzések során problémák nélkül használhatod, ebben a tapadásjavító termékeink is segítenek!

Növeld a tapadást

A csoda spray "kesztyű glu" jelentősen növeli a kapuskesztyűd tapadását, főleg a használt kapus kesztyűét. A meccs / edzés előtt vagy alatt egyszerűen csak háromszor permetezd be, és kesztyűd tapadása javul.