Szállítás

Változások a Covid-19 miatt

A jelenlegi helyzet miatt raktárunk kénytelen csökkentett munkaidőben & emberi erőforrással dolgozni. Ez azt jelenti, hogy a csomagokat hétfőtől csütörtökig 9:00 és 13:00 óra között dolgozzák fel és küldik el. Előfordulhat, hogy a csomagok előkészítése és feladása késik. A széles körben elterjedt korlátozások és a megnövekedett forgalom miatt a kézbesítés egy nappal tovább tarthat. Köszönjük a megértésed.

 • GLS Standard

  GLS Standard

  Költségek: Ft 1 390.

  Csomag kiszállítási ideje: 2-3 munkanap.

  Kézbesítési próbálkozás: Háromszor próbáljuk meg a kézbesítést. Amennyiben nem ér el téged a sofőr, megpróbálja először alternatív módon a kézbesítést (pl. szomszédoknál), ezután a csomagot visszaküldi a feladónak. Lehetőség van a FDS (Flex Delivery Service) igénybevételére, ezt a rendeléskor jelezni kell! Ebben az esetben a futár a legközelebbi Csomagpontra viszi a csomagot. Kapsz erről egy értesítőt és 5 napod van arra, hogy a csomagot a csomagszolgálattól elvidd.

  Itt találod meg a hozzád legközelebb eső GLS Csomagpontot a GLS honlapján találod!

  gls-group.eu/HU/hu/eseti-szallitasok/gls-csomagpont

  Tipp: Küldesd a csomagodat a munkahelyed címére, ahol napközben megtalálható vagy.

  Csomagkövetés: Csomagod útját mindig nyomon tudod követni a Paket-Trackinggel. A csomagod számát és a megfelelő linket megküldjük neked e-mailben kérésedre.

 • Postai kézbesítés

  Postai kézbesítés

  Szállítási díj: 1290 Ft

  Szállítási idő: 2 munkanap

  Tipp: Rendeld a csomagodat a munkahelyedre, vagy ahol napközben tartózkodsz.

  Azokat a csomagokat, amelyeket nem sikerült kézbesíteni, legalább 14 naptári napig átvehetők a postán, átvételi ponton vagy postafiókban.

  Csomagkövetés: add meg a csomagszámodat itt. Könnyedén követheted csomagod útját. Csomagszámodat a feladás estéjén küldjük neked emailben.

  Részleges szállítás esetén csoamgonként további 1290 forintot számolunk fel.
  Részleges szállítás = 1. szállítás: raktáron lévő termékek szállításalévő áruk első szállítása // 2. szállítás: többi termék szállítása egyben, amikor minden raktáron van