Szállítás

 • GLS Standard

  GLS Standard

  Költségek: Ft 1 390.

  Csomag kiszállítási ideje: 2-3 munkanap.

  Kézbesítési próbálkozás: Háromszor próbáljuk meg a kézbesítést. Amennyiben nem ér el téged a sofőr, megpróbálja először alternatív módon a kézbesítést (pl. szomszédoknál), ezután a csomagot visszaküldi a feladónak. Lehetőség van a FDS (Flex Delivery Service) igénybevételére, ezt a rendeléskor jelezni kell! Ebben az esetben a futár a legközelebbi Csomagpontra viszi a csomagot. Kapsz erről egy értesítőt és 5 napod van arra, hogy a csomagot a csomagszolgálattól elvidd.

  Itt találod meg a hozzád legközelebb eső GLS Csomagpontot a GLS honlapján találod!
  https://gls-group.eu/HU/hu/eseti-szallitasok/gls-csomagpont

  Tipp: Küldesd a csomagodat a munkahelyed címére, ahol napközben megtalálható vagy.

  Csomagkövetés: Csomagod útját mindig nyomon tudod követni a Paket-Trackinggel. A csomagod számát és a megfelelő linket megküldjük neked e-mailben kérésedre.

 • Postai kézbesítés

  Postai kézbesítés

  Szállítási díj: 1290 Ft

  Szállítási idő: 2 munkanap

  Tipp: Rendeld a csomagodat a munkahelyedre, vagy ahol napközben tartózkodsz.

  Azokat a csomagokat, amelyeket nem sikerült kézbesíteni, legalább 14 naptári napig átvehetők a postán, átvételi ponton vagy postafiókban.

  Csomagkövetés: add meg a csomagszámodat itt. Könnyedén követheted csomagod útját. Csomagszámodat a feladás estéjén küldjük neked emailben.

  Részleges szállítás esetén csoamgonként további 1290 forintot számolunk fel.
  Részleges szállítás = 1. szállítás: raktáron lévő termékek szállításalévő áruk első szállítása // 2. szállítás: többi termék szállítása egyben, amikor minden raktáron van

 • UPS Standard

  UPS Standard

  Szállítási díj: Ft 1 990. Rész-kiszállítás esetén a díj csomagonként értendő!

  Szállítási idő: Általában 2-3 munkanap.

  Csomagkövetés: Követheted csomagod online bármikor. Amikor elküldjük csomagodat, automatikusan küldjük a csomagszámot és a tracking-linket az általad használt e-mail címre. Ha úgy gondolod, már meg kellett volna kapnod a mailt, ellenőrizd spam-foldered, mielőtt kapcsolatba lépsz velünk.